Sloganul viral ales de un candidat AUR pentru o primărie din Ilfov

Panait Robert, candidatul AUR pentru fotoliul de primar al Comunei Berceni din județul Ilfov, a ales un mesaj electoral neconformist prin care le cere cetățenilor ”să nu îl voteze”.

”NU MĂ VOTA dacă ești mulțumit de ultimii 34 de ani! Continuați împreună”, este sloganul electoral ales de Robert Panait, candidatul AUR pentru Comuna Berceni.

În mesajul în care se prezintă în fața cetățenilor, Robert Panait susține că este pregătit să facă o politică diferită în Berceni.

”Dragi locuitori ai comunei Berceni,

Mă numesc Robert Panait și sunt candidatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) la funcția de Primar al comunei Berceni. Vin în fața dumneavoastră cu o dorință clară: să fac o politică diferită pentru Berceni.

Am 40 de ani, sunt tată a trei copii și candidez la primărie din mediul privat. Sunt conștient că orice campanie electorală este marcată de dezbateri aprinse, certuri și dezinformări. Din tot sufletul îmi doresc ca în cazul meu să fie altfel!

De aceea, pe parcursul campaniei nu voi ataca niciunul dintre contracandidații mei. Cu siguranță sunteți sătui de circ și polemici, iar dumneavoastră aveți puterea de a judeca candidații și de a alege Primarul. Vă rog ca de această dată să nu alegeți “răul cel mai mic”, ci un program politic care să vă reprezinte cu adevărat.

Acest lucru doresc să îl fac eu, împreună cu echipa mea de consilieri. Vă voi prezenta cel mai corect și profesionalist program politic, bazat pe nevoile fiecăruia dintre dumneavoastră.

Pe 9 iunie, doar dumneavoastră veți decide ce este mai bine pentru comunitatea noastră. Din tot sufletul sper că veți face alegerea corectă!

Nu avem timp să enumerăm greșelile celorlalți, sau ce nu au făcut. Important este ce putem face noi. Ar fi o risipă de energie să ne concentrăm pe nerealiizările din ultimii 34 de ani. Eu îmi doresc să îmi dedic toată energia proiectelor cu care vin în fața dumneavoastră.

Gata cu promisiunile goale! Dacă v-aș promite ceva, probabil că nu mai ar fi nimic de promis, pentru că în toți acești ani, în fiecare campanie s-au spus toate. Important este ce rămâne în urmă.

AUR pentru o comună Berceni mai bună!”, este mesajul postat de pagina de Facebook ”AUR – Comuna Berceni”.

În lupta electorală pentru Comuna Berceni se vor lupta Covrigea Gheorghe (PSD), care este și actualul primar, viceprimarul Ene George ( PNL ) și Panait Rober (AUR)

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482