‘Nu v-am făcut de râs şi nici nu o să vă fac în continuare’

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, reafirmă că o decizie privind o eventuală candidatură a sa va fi anunţată după alegerile locale şi europarlamentare din 9 iunie. ”Momentan românii m-au mandatat, prin Parlament, să fiu prim-ministru al României şi nu v-am făcut de râs şi nici nu o să vă fac în continuare”, susţine Ciolacu.

Întrebat, vineri seară, în cadrul unei conferinţe de presă la Suceava, ce ar alege între Palatul Victoria şi Palatul Cotroceni, preşedintele PSD a declarat că ”momentan” este prim-ministru.

”Momentan românii m-au mandatat, prin Parlament, să fiu prim-ministru al României şi nu v-am făcut de râs şi nici nu o să vă fac în continuare”, a răspuns Marcel Ciolacu.

Social-democraţii suceveni, în mijlocul cărora Ciolacu s-a aflat vineri, la conferinţa de lansare a candidaţilor PSD a filialei judeţene a partidului, i-au sugerat liderului PSD să candideze pentru funcţia de preşedinte al României.  Întrebat cum le răspunde, Ciolacu a spus: ”Am acelaşi răspuns: vorbim pe data de 10 iunie”.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3978