‘Este în camera VAR, se analizează dacă a fost ofsaid sau fault’ (video)

Candidatul PSD la Primăria Suceava, Vasile Rîmbu, a comparat vineri dosarul penal în care este trimis în judecată cu analiza VAR asupra unei faze neclare din fotbal. Aflat lângă candidat, liderul PSD Marcel Ciolacu a spus că nu sunt motive ca acesta să nu poată candida.

„De puțin timp în sport a apărut camera VAR. Ea stabilește fazele confuze, mai putin clare. Ceea ce spuneti dvs este în camera VAR și se analizează aspectul sub…deci, dacă a fost ofsaid sau fault la portar. Și vă asigur că se va judeca bine faza și totul va fi normal”, a declarat candidatul PSD la primăria municipiului Suceava.

Vasile Rîmbu, fost manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, este trimis în judecată într-un dosar privind infectările cu Covid, în Spitalul Județean, la debutul pandemiei.

Ciolacu: „Are drepturi ca mine și ca dvs.”

Întrebat despre situația juridică a candidatului, liderul PSD Marcel Ciolacu, prezent lângă acesta la conferința PSD Suceava a declarat: „Este condamnat de vreun magistrat cu ceva? Este condamnat de către cineva? Are drepturi cetăţeneşti la fel ca şi mine, la fel ca şi dumneavoastră”.

El a ţinut să sublinieze că ”nu este nicio măsură luată” de vreo instanță şi ”un judecător nu s-a exprimat în cazul domniei sale, lucru foarte important”.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482