‘O să intru în cartea recordurilor ca primul candidat retras care câștigă alegerile’

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a ironizat, vineri, pe pagina sa de socializare, scenariul retragerii candidaturii sale, afirmând că va intra în cartea recordurilor ca „primul candidat retras care câştigă alegerile”.

„Hai că m-au retras și azi din cursa electorală. Fenomenul se manifestă zilnic, de la început. Nici nu apucasem să fiu desemnat candidat și eram deja retras. Practic, o să intru în cartea recordurilor ca primul candidat retras care câștigă alegerile”, a scris Cîrstoiu, pe Facebook.

„Eu nu-s prea retras de felul meu așa că nicio șansă, dragi Nicușor și Piedone, nu mai sperați degeaba”, le-a transmis acesta contracandidaților săi.

  • Liderul PSD București, Gabriela Firea, a apreciat joi seară, la Antena 3, că este „un nonsens” și de asemenea „imposibil în această fază” ca PNL și PSD să-și schimbe candidatul comun la primăria Capitalei, după ce Cătălin Cîrstoiu nu a lămurit acuzatiile de incompatibilitate, iar liderul PSD Marcel Ciolacu a spus că „momentan” acesta este candidatul.
Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3978