‘Celelalte formaţiuni nu se vor rupe de Boc şi de ‘Grupul de la Cluj”

Liderul AUR, George Simion, exclude ideea de a susţine un alt candidat, decât cel care va fi desemnat de partid, la alegerile locale pentru Primăria municipiului Cluj-Napoca, deoarece consideră că celelalte formaţiuni nu se vor distanţa de actualul primar Emil Boc şi de “Grupul de la Cluj”.

“Este exclus să mergem cu altcineva în afara oamenilor care îmbrăţişează cei patru piloni ai AUR: naţiune, familie, credinţă şi libertate. Îi aşteptăm pe toţi cei care vor să candideze la Primăria Cluj-Napoca în sediul nostru din Piaţa Timotei Cipariu în următoarea oră, din rândul celor prezenţi, din rândul celor care au muncit, şi o să luăm o decizie pe care o vom anunţa printr-o lansare a candidatului AUR, sau candidatului susţinut de AUR, dacă celelalte formaţiuni vor să se rupă de Boc şi de Grupul de la Cluj.

Eu nu cred, domnul Dîncu şi domnul Rus sunt prea buni prieteni aici şi este o camaraderie pe viaţă”, a declarat Simion duminică, la Cluj, în încheierea unei conferinţe de presă dedicată Caravanei Medicale AUR, potrivit AGERPRES.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3016