Liderul Alianței Național Țărăniste, care s-a separat de AUR, face dezvăluiri despre comportamentul lui Simion: ‘Pumnul în gură’

Radu Ghidău, președintele Alianței Național Țărăniste (ANȚ), a făcut dezvăluiri despre liderul AUR, la scurt timp după ce a rupt protocul de colaborare cu George Simion.

„Am observat cu îngrijorare derapajele lui George Simion de la principiile democrației și tendințele sale totalitare. Ne așteptam să se victimizeze și să folosească diverse trimiteri pentru a-și construi imaginea de erou național, singurul care luptă pentru România.

În această piesă de teatru regizat din timp, au apărut și personaje toxice care au construit imaginea de profet a lui Simion, precum individul care a lăudat politicieni precum Năstase, Băsescu și Geoană în timp ce lucra pentru ei, dar acum este cel mai aprig critic al lor, încercând să transforme pe Simion într-un martir al politicii, sabotat de toți cei din jur. Curios ce similitudine GOLD(AUR) – Simion!!!”, scrie Ghidău pe rețelele de socializare.

„Cei care se vor rupe de AUR vor fi numiți trădători”

Acesta susține că Simion vede securiști atunci când spui stop colaborării cu el.

„Profesorul său din umbră se pare că reactivează tema de la începutul sovietizării României, “chiaburii”, acum cu “securiștii”. “Hoțul strigă hoții”, spune un proverb. Simion, prin modul în care reacționează, denotă o educație securistă. Sunt convins că toți cei care vor rupe legătura cu Simion în perioada următoare vor fi etichetați drept “securiști”, “vânduți”, “trădători””, susține liderul ANȚ.

Ghidău le transmite membrilor AUR că liderul lor nu are nicio proiecție pentru viitorul României și promovează propuneri populiste și fără analiză.

Programul de guvernare al lui Simion, criticat de Ghidău: o fițuică

„Un exemplu elocvent este propunerea sa fantezistă de a construi insule la Marea Neagră, asemenea celor din Dubai, fără să aibă cunoștințele minime necesare pentru a conduce un guvern sau pentru a reprezenta interesele țării.

Mai mult, programul său de guvernare este o fițuică, care nu oferă soluții concrete pentru problemele reale ale țării și care este lipsit de analize solide care să fundamenteze propunerile. Simion refuză orice propunere în domenii esențiale, în schimb, fuge de colaborarea cu oamenii inteligenți și competenți, demonstrând o teamă evidentă față de aceștia. Această atitudine arată lipsa sa de responsabilitate și incapacitatea de a face față problemelor reale ale României.

Alianta AUR se destramă! După partidul lui Ilan Laufer și Alianța Național Țărănistă pleacă de lângă George Simion

În ciuda relațiilor bune pe care le-am avut cu colegii din AUR, recunoscând că sunteți mulți dintre voi oameni de calitate și patrioți devotați, am văzut că Simion a preferat să oculteze aceste bune relații și să se înconjoare de oameni mai puțin capabili. Multi dintre dvs. știți modul de lucru al lui, politica pumnului în gură. Am colaborat bine cu cei mai mulți din conducerea AUR, nu dau nume pentru a nu fi ostracizați în partid. Oricum cei mai mulți dintre dvs. sunteți izolați total în partid”, susțișe Ghidău.

Ghidău transmite membrilor AUR că este deschis la colaborare cu ei

„Retorica lui Simion este falsă, el însuși fiind interesat doar de obținerea de funcții și putere. A îmbrăcat cămașa patriotardă ducând în derizoriu prin atitudinea de galerie noțiunea de “patriot”. România profundă pe care noi dorim să o readucem la viață pentru Simion este doar o noțiune abstractă.

În final, vreau să subliniez că, deși unii ar putea cădea în retorica lui Simion de victimizare și a promisiunilor goale, noi, venind din alianță și cunoscând modul de lucru al lui Simion, ne punem serios întrebarea ce se va întâmpla cu românii dacă acesta va ajunge să aibă o funcție decizională în stat. Cu siguranță, vom avea un regim politic cu un tătuc al poporului, care se va numi de această dată George Simion.

Cu speranța că veți înțelege și veți lua în considerare aceste aspecte, vă mulțumesc pentru atenție și vă asigur de întreaga mea deschidere și colaborare în viitor”, conchide Ghidău.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3016