Gabriela Firea, replică acidă pentru Nicușor Dan: Panglicile care se taie acum sunt rezultate din mandatul meu

Gabriela Firea, replică acidă pentru Nicușor Dan: Panglicile care se taie acum sunt rezultate din mandatul meu – Ce spune despre candidatura la București

Gabriela Firea a vorbit, marți seară, la Realitatea Plus, despre candidatura la Primăriei Capitalei și despre ceea ce va face în acest an electoral.

“Dacă sunt pregătită pentru cursa electorală, pot spune că sunt un candidat valabil pentru București. Nu stau rău în sondaje. Știu cum se iau deciziile politice, nu se iau pe sofisme.

Nu am lăsat orașul în faliment, am moștenit și eu datorii. Să vii la final de mandat cu aceleași scuze…

În mandatul meu și am constatat că regia de termoficare era în faliment, am încercat să reparăm cât mai mult fără să afectăm cetățenii.

În mandatul meu au fost zeci de licitații. Toate au fost verificate de autorități, au fost licitații internaționale. Dacă ar fi fost nereguli, sigur afla toată țara.

Unii politicieni nu înțeleg că trebuie să vii sincer în fața cetățenilor. Toate proiectele sunt din mandatul social-democratului Gabriela Firea.

Panglicile care se taie acum sunt rezultate din mandatul meu.

Pentru funcții politice de ce să fac orice? Politica este un sport de echipă. Nu merg pe ideea că dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau. Trebuie să ieșim că a o echipă în fața bucureștenilor.

Am simțit că au fost politicieni care s-au bucurat de momentul greu prin care am trecut”, a spus Gabriela Firea.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4878