Ciolacu și PSD caută cu disperare modalități pentru a ne opri

AUR a reacționat la anunțul premierului Marcel Ciolacu care a anunțat într-o întâlnire cu jurnaliștii că urmează să ceară oficial explicații autorităților ucrainene și moldovenești cu privire la interdicțiile de intrare impuse lui Simion în ambele țări. AUR consideră că e vorba doar de încercări de blocare a ascensiunii partidului.

AUR e de părere că acțiunea anunțată de prim-ministrul României trebuie legată de scenariul comasării alegerilor europarlamentare cu alegerile locale:

”Ultimele mișcări de pe scena politică pare că fac parte dintr-un scenariu foarte bine pus la punct în laboratoarele puterii. În ultimele zile am asistat la o serie de acțiuni care dau un semnal clar: se încearcă blocarea AUR pe scena politică și oprirea ascensiunii partidului condus de George Simion.

Încă de săptămâna trecută a început să se discute în spațiul public despre scenariul alegerilor comasate. Adică, alegerile locale organizate deodată cu cele europarlamentare. Care e scopul? Evitarea unui eșec rușinos al PSD și PNL în fața AUR și a lui George Simion. Prin această manevră declarată neconstituțională de CCR în 2012 și nerecomandată de Comisia de la Veneția, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă speră să frângă aripile partidului condus de George Simion.

A doua manevră împotriva AUR care vine dinspre laboratoarele puterii ține de solicitarea pe care premierul Ciolacu ar urma să o facă oficial Ucrainei și Moldovei prin care să spună de ce George Simion are interdicție de intrare în cele două țări. Această ideea vine la scurt timp după ce Remus Pricopie (rectorul SNSPA) cerea investigarea legăturilor lui George Simion cu serviciile secrete din Rusia.

În acest moment observăm o coagulare a forțelor din arcul guvernamental și a apropiaților acestora, Remus Pricopie fiind un fost ministru PSD, împotriva partidului condus de George Simion.”, se spune în comunicarea AUR.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482