I-am văzut pe mai marii pesedişti care au spus că îşi dau demisia dacă pierd alegerile europarlamentere. Îi vom trimite acasa

Liderul AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, la evenimentul de lansare al candidatului AUR la Primăria Constanţa, că i-a văzut pe mai marii pesedişti care au spus că îşi dau demisia dacă pierd alegerile europarlamentere şi că este convins că AUR va câştiga şi îi va trimite acasă şi pe Ciolacu, şi pe Grindeanu, şi pe Dîncu, şi pe Stroe.

AUR şi-a prezentat, sâmbătă, candidatul pentru Primăria Municipiului Constanţa, în persoana lui Ovidiu Cupşa, într-un eveniment la care au participat liderii partidului.

”Ar fi trebuit, în Constanţa, să avem port turistic, ar fi trebuit să avem plajă, ar fi trebuit să vedem o istorie bogată. Nu vedem nimic din aceste lucruri. Vedem un oraş care este într-o continuă deconstrucţie şi este un şantier întreg. Vedem un oraş în care se surpă faleza. Vedem o privelişte dezolantă, uitaţi-vă în jur. Este frig, este urât, este cenuşiu. Constanţa este mică, după cum este şi România, însă asta doar până într-o zi. Împreună, cu toţi oamenii de valoare adunaţi aici, în spatele lui Ovidiu Cupşa, împreună cu fiecare dintre voi, aşa cum vom da României o şansă şi o speranţă, un drum de mai bine, şi un soare sus, pe cer, aşa fiecare dintre voi trebuie să se bată pentru şansa României de mâine, pentru tineretul nostru de mâine, pentru viitorul nostru şi România noastră”, a spus preşedintele AUR în discurs.

El a arătat că ”i-a văzut pe mai marii pesedişti care au spus că îşi dau demisia dacă pierd alegerile europarlamentare”.

”Primele alegeri le avem pe 9 iunie şi cele mai importante. Sunt convins că AUR va câştiga europarlamentare şi îi vom trimite acasă şi pe Ciolacu, şi pe Grindeanu, şi pe Dîncu, şi pe Stroe. Avem nevoie de voi şi avem nevoie să punem patrioţi la cârma ţării, să punem patrioţi la cârma oraşelor şi judeţelor noastre”, a spus Simion.

”Domnule Murad, noi românii avem nişte complexe de inferioritate şi nu credem şi nu vedem decât în momentul în care vine cineva din exterior să ne arate adevărul, vă rog ca în 2024 dvs să veniţi în faţa constănţenilor, aşa cum venim astăzi cu primarul din Constanţa, pe toată linia litoralului, cu candidaţi demni la toate primăriile judeţului, şi pe linia litoralului de la Corbu până la Limanu, să renaştem litoralul românesc”, a spus liderul AUR.

Simion a anunţat că vor veni până în luna februarie cu o viziune turistică pentru Constanţa, o viziune edilitară pentru Constanţa, o viziune de dezvoltare pentru Constanţa.

”Pe scurt, cu proiectul unui oraş în care să vă fie drag să trăiţi, o Constanţa mare, după cum şi România trebuie să fie iarăşi mare”, a spus Simion.

”Eram mic, micuţ şi pentru noi, pentru toţi românii, Constanţa era perla, era mândria ţării. Venea toată ţara aici şi rămânea impresionată. Mergeam acasă şi făceam compuneri despre vacanţa de vară şi descriam atât de frumos Constanţa noastră mare, Constanţa noastră frumoasă. Au trecut anii şi, cât de cât, s-a găsit o soluţie. Măcar acele care alegorice se organizau aici la Constanţa. Acum parcă suntem într-o pictură de Nicolae Grigorescu, şi a mai rămas numai carul cu boi, care conduc acest judeţ şi acest municipiu. Pe omul pe care AUR îl propune la Primăria Constanţei, de mult voi, constănţenii trebuia să aveţi dreptul să îl găsiţi pe buletinul de vot. Trebuia să aveţi această şansă, să votaţi un om care a făcut ceva în viaţă şi un om care poate conduce acest oraş cum trebuie”, a afirmat Simion.

Liderul AUR a precizat că ”din păcate, politica românească este o mizerie”.

”Din păcate partidele vechi şi obosite au alte criterii după care îşi aleg candidaţii la primărie, nu după meritocraţie, nu după valoare şi, din păcate, în Constanţa, în politica din Constanţa altfel merg lucrurile. Avem indivizi siniştri care aleg şi candidaţii PSD-ului şi candidaţii PNL-ului, ca să nu existe democraţie, democraţia să fie doar pe hârtie”, a spus George Simion.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482