O fostă angajată SRI a fost numită secretar general în Ministerul Finanţelor

Liliana Anghel, fost director adjunct în Ministerul de Finanţe şi fost secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene, a fost numită temporar secretar general în Ministerul Finanţelor, relatează News.ro.

Liliana Anghel a fost totodată secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene în perioada 2019-2021. Potrivit CV-ului său, între 2016-2017, Liliana Anghel a fost consilier la Cancelaria prim-ministrului. De asemenea, a fost angajată în cadrul UM 0929 București, unitate care aparține de Serviciul Român de Informații.

content-image

De asemenea, prim-ministrul Marcel Ciolacu a semnat o altă decizie privind numirea temporară a lui Costinel-Daniel Nache în funcţia de secretar general al Autorităţii Vamale Române (AVR). Potrivit unei alte decizii, Ion Cupă, fost preşedinte al AVR, a fost numit în funcţia de secretar general adjunct al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF). Ion Cupă a fost eliberat zilele trecute din funcţia de preşedinte al Autorităţii Vamale Române, în locul acestuia fiind numit Marcel Simion Mutescu.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4761