României i-a fost redată demnitatea

Senatorul Alfred Laurențiu Mihai susține, pe pagina sa de Facebook, referitor la aderarea parțială a României la Spațiul de liberă circulație că a fost nevoie de guvernarea PSD și de un premier implicat pentru a se ajunge în acest punct.

„Toate statele membre ale Uniunii Europene au adoptat în unanimitate o decizie pe care o așteptam de mult prea mult timp: dreptul românilor de a circula liber în Europa.

Cu granițele aeriene și maritime extinse și cu dreptul de a emite vize Schengen, România devine mai liberă, iar pentru această libertate a fost nevoie de guvernarea PSD și de implicarea unui premier care a demonstrat, în nenumărate rânduri, că nu acceptă amânări, compromisuri și nici negocieri atunci când este vorba de un drept fundamental al românilor”, spune senatorul PSD.

El subliniază că României i-a fost redată demnitatea.

„Realizarea premierului Marcel Ciolacu nu confirmă doar abilitățile diplomatice ale guvernului, dar și curajul de a transforma provocările în oportunități pentru țara noastră.

Partidul Social Democrat a luptat pentru aderarea României la NATO și UE, iar astăzi asistăm la o dovadă a abordării responsabile și constructive a PSD în afacerile europene: creșterea prestigiului României în comunitatea europeană”, conchide social-democratul.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4878