Este timpul ca în România cei care taie facturi să nu mai fie considerați potențiali infractori”

Președintele AUR, George Simion, a subliniat, în cadrul Summitului Antreprenorilor Români, că este timpul ca în România cei care emit facturi să nu mai fie considerați potențiali infractori și a pledat pentru normalitate, care, în viziunea sa, înseamnă un singur control pe an din partea instituțiilor statului român. Acesta a afirmat că AUR își propune să câștige guvernarea și să guverneze în interesul românilor.

„Cred că este timpul ca în România să avem o schimbare de mentalitate. Cred că este timpul ca în România cei care taie facturi să nu mai fie considerați potențiali infractori. Și este timpul să ajungem la o normalitate. Tocmai de aceea vă mulțumim că ați venit în număr atât de mare la invitația noatră.

Avem Summitul Antreprenorilor Români și totodată lansăm organizația oamenilor de afaceri a AUR. Nu promitem nimic astăzi. Au venit mulți, s-au vopsit în diferite culori, s-au erijat în apărători ai capitalului românesc și au ajuns exact distrugătorii capitalului românesc.

Noi pledăm pentru normalitate și în țara noastră normalitate înseamnă un singur control pe an din partea instituțiilor statului român. Înseamnă creditare în condiții avantajoase pentru afacerile autohtone care nu exportă capitalul. Și mai înseamnă ceva care e trecut în Constituție și nu se respectă: egalitate de șanse. Astăzi, IMM-urile, ăștia mici, voi, plătiți taxe de șase ori mai mult decât o multinațională și lucrul acesta nu e corect. De aceea, AUR vrea ca anul viitor, prin alegeri democratice, să câștige guvernarea și să guverneze în interesul românilor”, a spus președintele AUR.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3925