‘Am pus pe jar întregul Parlament European’

Euroaprlamentarul AfD, Christine Anderson, susține că Diana Șoșoacă nu va fi primită în noul grup „Suveraniștii”, în schimb și-ar dori să negocieze cu AUR. Liderul SOS, Diana Șoșoacă, pe de altă parte, spune că Anderson face parte doar dintr-o echipă din formațiunea politică germană.

  • Context: În noul grup ”Suveraniștii” există o bătălie între două tabere adverse dacă S.O.S. România va rămâne sau nu în grup, pentru că AfD vrea să scape de eticheta de partid extremist. Este vorba de o tabără ”liberală” din AfD, care vrea să se acomodeze cu celelalte grupuri și care nu vrea pozițiile radicale ale Dianei Șoșoacă, și de tabăra veche din AfD care merge pe aceeași linie ca și Diana Șoșoacă, fiind împotriva sprijinirii Ucrainei în război. Presa din Germania urmărește îndeaproape această dispută care va defini viitorul opoziției din Germania și viitoarea direcția a AfD.

„Sunt mândră că împreună cu Partidul S.O.S. România am ajuns să influențez agenda politică din Uniunea Europeană și viitorul opoziției din Germania

În urma informaţiilor false lansate în spaţiul public de cei care s-au speriat de Grupul ”Suveraniștii”, vă informez că nu am negociat niciodată cu europarlamentarul Maximilian Krah despre formarea acestui grup şi nici nu ne cunoaştem, iar la discuţiile și întâlnirile cu reprezentanții AfD nu a participat niciodată europarlamentarul Christine Anderson”, a explicat Diana Șoșoacă.

„Nu s-a dat nici un vot despre prezența S.O.S. România în grupul ”Suveraniștii”, votul va avea loc sâmbătă, 29.06.24, la întrunirea AfD din Germania, unde se confruntă două tabere cu direcții diferite. Este vorba de o tabără liberală care este POLITICALLY CORRECT și care este dispusă la compromisuri cu mainstream-ul politic, în numele căreia vorbește Christine Anderson, tabără care nu își dorește colaborarea cu partide naționaliste autentice din alte țări, iar aici nu e vorba doar de S.O.S. ROMÂNIA, ci și de celelalte partide din alte țări, și de o tabără care păstrează linia inițială a partidului și care i-a adus și succesul.

Sunt extrem de mândră că influențez politica germană și viitorul opoziției din această țară, precum și faptul că am pus pe jar întregul Parlament European.

Sunt mândră că împreună cu Partidul S.O.S. ROMÂNIA am ajuns să influențez agenda politică din Uniunea Europeană! De fapt, același lucru îl făceam și în Parlamentul României! Acum îl fac la un nivel mult mai înalt! Bravo mie că pot în numele României! Nu voi abdica de la principiile naționaliste și nu voi negocia independența și suveranitatea României!

Este pentru prima dată în istorie când un europarlamentar român și președinte de partid român răstoarnă calculele din grupurile UE! Iar dacă vreun partid din acest grup vrea sa fie politically correct și mainstream, eu și Partidul S.O.S. România nu avem ce căuta în acel grup! Noi nu suntem ca tinichelele să semnăm declarații înjositoare și să împingem România spre război pentru ca niște europarlamentari cocliți să primească niște funcții și niște bani în plus!

Mergem înainte pe același drum, până la capăt, până la victoria totală! Românii m-au votat pe mine și Partidul S.O.S. România pentru o politică fără compromisuri și ne vom ține de cuvânt! Vine Șoșoaca să distrugă cloaca”, a spus Diana Șoșaocă.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5393