A sesizat Comisia de la Veneția și OSCE

Senatoarea Diana Șoșoacă cere reluarea alegerilor europarlamentare din România, după ce partidul ei a scăzut cu 5% și după ce s-a îmbrâncit cu jandarmii. Șoșoacă a sesizat OSCE și Comisia de la Veneția și cere verificări rapide!

Iată informarea transmisă de Șoșoacă pentru presă!

“Sesizare trimisă către: OSCE, Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, Comisia de la Veneţia, Comisia Europeană, Parlamentul European, Ombudsman European, Parchetul European
Abuz inimaginabil al Jandarmeriei Române pentru a ascunde voturile furate.
Solicit reluarea alegerilor

Astăzi, 12.06.2024, în jurul orei 13.00, am descoperit pe Strada Liviu Rebreanu nr. 29 din Bucureşti, Sector 3, o clădire fără însemne, unde persoane nelegitimate şi fără însemne descărcau saci cu voturi. În calitate de senator al României şi de candidat la alegerile europarlamentare, am solicitat procesele verbale de predare-primire a acelor voturi, precum şi acces în incinta respectivă care nu respecta normele legale de depozitare a voturilor pentru a verifica provenienţa voturilor şi legalitatea întregii proceduri.

Jandarmeria nu doar că nu a verificat legalitatea transportului de voturi şi cine sunt persoanele care mutau sacii cu voturi, dar a acţionat cu violenţă împotriva mea, deşi sunt reprezentant al autorităţii de stat şi, în plus, candidat la alegerile europarlamentare.

Astfel, mai mulţi jandarmi m-au înconjurat şi m-au lovit din toate părţile, lăsându-mi urme de lovituri pe corp, eu pierzându-mi cunoştinţa în urma unei lovituri la cap şi având nevoie de intervenţia unei Ambulanţe şi, ulterior, de o vizită la spital.

Șoșoacă acuză că statul e complice  la violențe

Complicitatea autorităţilor statului e aşa de mare încât nimeni nu a avut curajul să intervină pentru a potoli violenţa jandarmilor sau a verifica ce se întâmplă cu voturile din saci, deşi am apelat şi numărul de urgenţă 112, Direcţia Naţională Anticorupţie, Autoritatea Electorală Permanentă, Biroul Electoral Central precum şi Serviciul de Protecţie şi Pază pentru a-mi asigura protecţia ca demnitar pentru că jandarmii au declarat că ei nu îmi recunosc această calitate şi nu îi interesează

Acest atac al Jandarmeriei împotriva unui senator al României şi candidat la alegerile europarlamentare este menit să ascundă frauda imensă de la alegeri şi să descurajeze toate protestele împotriva fraudării alegerilor. De menţionat că nivelul nemaivăzut al fraudelor de la alegerile din 9 iunie a fost sesizat şi de alte partide din Opoziţie, dar toate contestaţiile au fost respinse, indiferent de la ce partid erau. Dar folosirea violenţei împotriva unui senator şi candidat la alegerile europarlamentare arată frica autorităţilor şi dorinţa lor de a ascunde frauda din aceste alegeri cu orice preţ. Ca dovadă, nici până acum autorităţile nu au fost în stare să finalizeze numărătoarea voturilor.

Vă solicit, de aceea, trimiterea unei delegaţii internaţionale pentru a verifica frauda imensă din aceste alegeri, comparabilă cu cea din 1946 când comuniştii au preluat puterea în România prin furtul masiv al voturilor, precum şi să determinaţi autorităţile din România să reia tot procesul de votare pentru că alegerile din 9 iunie au fost furate. Voi solicita la rândul meu autorităţilor române recunoaşterea fraudei din aceste alegeri şi refacerea lor sub supraveghere internaţională.

Probele video ale evenimentelor

https://web.facebook.com/DianaSosoacaOficial/videos/998382708522025

https://web.facebook.com/reel/434202212822793

https://web.facebook.com/LuisLazarusZeusTV/videos/1140502497260542″

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5393