‘Sunt în lucru 750 de km de autostrăzi și drumuri expres’

A existat un dezechilibru între regiunile din țară, transmite premierul Marcel Ciolacu. Guvernul are în acest moment în lucru aproximativ 750 km de drumuri și autostrăzi, mai punctează premierul.

„Să vă aduceți aminte ce era coaliția de dreapta. De dimineața până seara erau certurile din Guvern. Nimic nu funcționa. Oamnii nu mai înțelegea nimic. Da, acum e un Guvern, poate să facă mai mult. Avem o stabilitate  macroeconomică. În toată țara sunt șantiere. Sunt în lucru 750 de km de autostrăzi și drumuri expres. Mai e și A 13 și A8”, a spus Ciolacu, la postul Euronews România.

„A fost un dezechilibru între regiuni. De asta am venit și cu spitalele regionale.  Am venit să dezvoltăm toată România, la fel.

Joi, după ședința de Guvern, o să am ședință cu fiecare în parte, cu fiecare ministru în parte. Să vedem fiecare investiție în parte.

Una erau prioritățile de acum 2 ani în PNRR, altele sunt acum în acest context, cu un război în Ucraina. Comisia Europeană nu te bagă în seamnă, dacă nu stăpânești proiectele”, a mai punctat premierul.

Ciolacu a vorbit recent despre stabilitatea de la nivelul Ministerului Transporturilor

”Tot pe timpul domnului Grindeanu s-au dat în circulaţie primii 1000 de kilometri. Asta înseamnă stabilitate, stabilitate într-un minister, stabilitate într-un guvern, chiar dacă este de coaliţie şi mă bucur mult, suntem în plină campanie electorală, că s-a făcut o distincţie foarte clară între Guvernul României şi ce are de făcut Guvernul României, Parlamentul României, domnul Simonis este preşedinte al Camerei Deputaţilor, şi cursa electorală propriu-zisă. E pentru prima oară şi sunt mândru de asta când se fac aceste distincţii între instituţiile fundamentale ale statului român şi cursa electorală propriu-zisă. Mulţumesc mult, încă o dată, Sorin, felicitări, Freddy, la fel tot ceea ce aţi construit şi veţi construi, mai ales în Timişoara, când cu adevărat, pentru prima oară, Guvernul României întoarce tot plusul de valoare dat atâţia ani la bugetul naţional”, a adăugat Ciolacu.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482