Întrebarea personală care l-a încântat pe Nicușor Dan: De asta m-am tuns!

Deși sloganul “Vrem o țară ca afară” a prins bine la o parte a electoratului din România, când vine vorba de aspectul fizic al politicienilor, românii încă au standarde clasice. Dacă Marea Britanie a avut un premier cu frizură rebelă, pe Boris Johnson, în România, oamenii politici nu își permit coafuri excentrice.

Asta a mărturisit primarul Capitalei, Nicușor Dan, care a explicat de ce s-a tuns

“Desigur, da! Există un standard. Oamenii când se uită la un om politic, îl văd îmbrăcat la costum, cu cravată. Asta fac. În primele luni a fost un mandat greu, nu am avut timp să mă duc la frizer, am primit multe critici, așa că m-am tuns!” , a spus Nicușor Dan la România TV.

Recent, Nicușor Dan a fost subiectul unei alte controverse, după ce a fost fotografiat cu Nicolae Ciucă la, la meciul de la Arena Națională

În dreapta mea trebuia să stea Dan Motreanu, care din păcate nu a mai reușit să ajungă, iar Nicușor Dan a venit lângă mine, a făcut o poză și a plecat, explică Nicolae Ciucă fotografia de la meciul de retragere a „Generaţiei de aur”.

„Am fost cu băiatul fiului meu. În dreapta mea trebuia să stea Dan Motreanu, care din păcate nu a mai reușit să ajungă. Locul a fost liber. Nicușor Dan a venit lângă mine, a făcut o poză și a plecat”, spune Nicolae Ciucă.

El afirmă că i-a plăcut că a venit Nicușor Dan lângă el

„Mie mi-a plăcut foarte mult că a venit, pentru că asta arată cât de multă atractivitate are PNL și cât de disperați sunt alții să vibnă să facă o poză cu noi. Păi nu e bine? E foarte bine”, încheie Ciucă.

Nicuşor Dan şi Nicolae Ciucă au fost fotografiaţi împreună, zâmbind şi strângându-şi mâinile, pe Arena Naţională, la meciul de fotbal de retragere a „Generaţiei de aur”.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482