România trebuie să aibă un președinte liberal, un ostaș în fruntea țării

România trebuie să aibă în următorii 10 ani un președinte liberal, un președinte echilbrat, un ostaș în fruntea țării, spune vineri prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, la o acțiune electorală. „Dacă liberali nu sunt, dezvoltare nu este”, afirmă el.

 

„Avem șansa de a arăta că nu suntem doar 1200 de primari și 16 președinți de CJ. Avem șansa, cu ajutorul fiecărui liberal, să mergem o cale pe care în urmă cu un an mi-era greu să spun că o vom lua. Azi spun că partidul e mai mobilizat ca oricând, iar scorul pe care îl putem face ne poate plasa în fruntea clasamentului. Nu e deloc o chestiune care să fie doar visare, doar proiecție. E realitatea, așa cum arată ea pe baza sondajelor de opinie. Doar două săptămâni de nesomn, două săptămâni de muncă, de pliante, strâns mâini, explicat despre ce vrem să facem cu orașele, comunele și Argeșul va urca acolo unde îi este locul – în primele cinci județe. Dar acest lucru nu se poate decât cu administrație liberală. Dacă liberali nu sunt, dezvoltare nu este”, spune Rareș Bogdan la Pitești.

El spune că după alegerile locale și europarlamentare „începe marea bătălie”.

„România trebuie să aibă în următorii 10 ani un președinte liberal, un președinte echilbrat, un ostaș în fruntea țării. e aici președintele nostru, Nicolae Ciucă, iar campania începe de pe 10 iunie”, adaugă el, citează Medifax.

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, anunță, luni, pe site-ul său personal, că în iunie își lansează cartea „Un ostaș în slujba țării”, care va apărea în luna iunie 2024, iar toate încasările vor fi donate către inițiative caritabile.

Și președintele Klaus Iohannis a lansat, în 2014, volumul autobiografic „Pas cu pas”.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482