Burduja crește, Piedone scade, surprize la Firea și Nicușor Dan/ Sociopol

Sondaj fierbinte fix la început de campanie electorală! Zilele când lupta pentru Primăria Capitalei se ducea între Nicușor Dan, edilul în funcție, și Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, sunt istorie. Procentele s-au schimbat dramatic odată cu decizia PNL – PSD de a renunța la candidatul comun, Cătălin Cîrstoiu.

Iată datele celui mai nou sondaj Sociopol publicat de Mirel Palada

„În continuare, Nicușor Dan (independent, susținut de ADU) are prima șansă să câștige Primăria Municipiului București, cu aproape 40% (37%). Evoluție relativ constantă de vot.

În continuare, Gabriela Firea (PSD) și Cristian Popescu Piedone (PU-SL) își împart aproape la egalitate bazinul în mare măsură comun de votanți, fiind mult în urmă cu procentele față de Nicușor Dan: Firea 23%, Piedone 18%. Firea evoluție constantă, Piedone în scădere.

Sebastian Burduja (PNL) cunoaște o creștere semnificativă de la anteriorul sondaj Sociopol încoace, aproape ajungându-l pe Piedone cu 16%. Mihai Enache (AUR) obține 5%, în scădere față de sondajul anterior Sociopol”, a scris, sâmbătă, sociologul Mirel Palada pe pagina sa de Facebook.

 

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482