Senatul cumpără 160 de calculatoare portabile pentru dotarea senatorilor

Senatul achiziţionează, prin licitaţie deschisă, 160 de calculatoare portabile pentru dotarea senatorilor cu o valoare estimată a contractului de 1.613.445,38 lei, potrivit e-licitatie.ro, scrie Agerpres.

Caietul de sarcini prevede anumite caracteristici pentru calculatoarele portabile printre care se numără: tip business, display cu diagonală de minimum 13″, cameră cu senzor de mişcare, senzor ambiental pentru reglarea automată a luminozităţii şi sunet de înaltă fidelitate, tastatură rezistentă la vărsările accidentale de lichide, având canale de scurgere dedicate.

Produsele vor fi însoţite de toate accesoriile necesare, în plus fiind incluse un adaptor USB-C, geantă şi mouse wireless.

În perioada de garanţie, minimum 3 ani, contractantul va asigura gratuit servicii de suport pentru produsele sau componente ale produselor livrate, precum şi remedierea oricărei defecţiuni apărute în cadrul utilizării acestora.

“Piesele de schimb, cât şi intervenţiile autorizate sunt asigurate, în perioada de garanţie, în mod gratuit de către contractant. Contractantul are obligaţia de a garanta că produsele şi piesele furnizate sunt noi, nefolosite. Pentru vicii ascunse, contractantul răspunde pe întreaga durată normală de funcţionare, conform legislaţiei în vigoare”, prevede proiectul contractului de achiziţie publică.

Data de deschidere a ofertelor este 10 iunie, ora 15,00. Furnizarea produselor se va face în termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a contractului.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3978