‘Avea datoria de a fi pe teren la incendiul de noaptea trecută’

Dan Podaru, candidatul PER pentru funcția de primar al sectorului 1, lansează un atac la adresa primarului Clotilde Armand, căruia îi reproșează că nu a fost pe teren la incendiul de noaptea trecută.

„Primarul Clotilde Armand avea datoria de a fi pe teren, la incendiul de noaptea trecută din sectorul 1”, susține Dan Podaru, candidatul PER pentru funcția de primar al Sectorului 1 pe Facebook.

“Iată! Pericolele sunt la tot pasul! Acest nou mare incendiu, la nivelul sectorului 1, ne demonstrează că toate spațiile părăsit, toate zonele locuite trebuie igienizate și ecologizate, iar această sarcină, firește, precum și sarcina verificării realizării obligațiilor în cazul proprietăților private, revin Primăriei Sectorului 1. În consecință, primarul Clotilde Armand avea obligația de a fi pe teren, la fața locului, și să demonstreze că poate preveni acest tip de incendii, asemenea dezastre. După momentul Colectiv, din nou – a câta oară oare? – un incendiu care pune în pericol viața cetățenilor. Politicienii, primăria, administrația au obligația să ne salveze, să ne ofere protecție și în permanență, zi și noapte, să fie alături de noi”, a declarat, pentru ROMÂNIA LIBERĂ, candidatul Partidului Ecologist Român (PER) pentru funcția de primar al sectorului 1, Dan Podaru.

Actualul edil al sectorului 1, Clotilde Armand, a reacționat pe pagina sa de Facebook, promițând cazare pentru persoanele afectate de incendiul izbucnit noaptea trecută și demararea unei anchete.

“Autospecialele de stingere cu apă şi spumă au intrat mai greu pe străzile înguste, pentru că sunt zone unde s-a construit haotic, cu acceptul fostelor administraţii care dădeau autorizaţii de construire pe spăgi şi pe interese de partid. Am cerut verificări la departamentul de Urbanism privind cele două incendii care au avut loc astăzi în Sectorul 1, cine sunt proprietarii imobilelor afectate şi ce avize au fost emise în aceste zone”, a menţionat primarul Clotilde Armand, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3978