‘Să-și ia un avocat bun’

Liderul PSD Marcel Ciolacu nu a dorit să comenteze, joi, declarația lui Clotilde Armand care l-a trimis la covrigărie, limitându-se doar la a-i da un sfat, și anume să-și găsească un avocat bun.

„Să-și ia un avocat bun, fiindcă a încălcat legea în mod evident. Să iei bani ca și primar din fonduri europene n-am mai auzit până la doamna Clotilde”, a spus Marcel Ciolacu, aflat la Timișoara.

Clotilde Armand: „Marcele, te vom trimite înapoi la covrigărie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, și-a depus candidatura pentru un nou mandat, în compania președinților partidelor din Alianța Dreapta Unită, Cătălin Drulă (USR), Eugen Tomac (PMP) și Ludovic Orban (Forța Dreptei). Primărița a avut ultimul discurs în cadrul declarațiilor de presă și i-a atacat pe Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, despre care spune că o supun unui „linșaj mediatic”.

„Am un mesaj pentru Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă care aruncă cu minciuni în spațiul public pe banii cetățenilor. Vă aștept. Stau neclintită față de linșajele plătite de banii publici, față de toate mizeriile pe care le faceți împotriva cetățenilor Sectorului 1. Puteți să urlați, puteți să vă legați cu lanțuri, puteți să-l puneți și pe Iohannis candidat la Primăria Sectorului 1. Aici nu mai puteți fura, aici învingem corupția. Suntem aici uniți pentru a lupta împotriva voastră, împotriva grupurilor de interese care sunt în jurul vostru, împotriva instituțiilor statului pe care le folosiți politic. Suntem aici și nu ne lăsăm”, a transmis Clotilde Armand la depunerea candidaturii, joi după-amiaza.

„Și repet, să fie foarte clar, eu nu negociez cu mafia, nu negociez cu susținătorii acesteia. Suntem aici și mergem mai departe. În calitate de concluzie, o să anunț un mesaj pentru Marcel Ciolacu: «Marcele, privește-ne pe noi. Noi suntem cei care te vor trimite înapoi la covrigărie»”, a conchis aceasta.

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată, fix în ziua în care și-a depus candidatura

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost trimisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1în judecată fix în ziua în care își depune candidatura pentru un nou mandat. Procurorii acuză că primarul a semnat o dispoziție prin care s-a numit managerul unui proiect pe fonduri europene și a primit în plus la salariu, pentru o perioadă de 4 luni, cumulat, suma de circa 18.700 lei. În mod ironic, este vorba despre un proiect pe fonduri europene pentru instruirea funcționarilor publici să lupte cu corupția, iar Primăria Sectorului 1 a primit un certificat pentru „Sistem de management anti-mită”.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3978