‘Îi doresc multă sănătate’ / VIDEO

Deputatul PNL Florin Roman, coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale, a declarat miercuri, la Târgovişte, că “noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, ameninţări, şantaj, mizerie”. Liderul PSD Marcel Ciolacu a evitat să dea o reacție cu privire la declarația liberalului, spunând doar că îi urează sănătate.

„Părarea mea, că sunt două lucruri distincte. O dată alegerile locale, unde într-adevăr la Timișoara am găsit înțelepciunea de a face o echipă comună și în alte locuri unde se impunea de a avea candidați, nu neapărat că nu au fost înțelepți, se impunea candidați separați. Suntem într-o precampanie. Îi doresc multă sănătate”, a spus Marcel Ciolacu, aflat la Timișoara.

Declarația lui Florin Roman

„Eu ştiu că aici vă e greu, dar nu sunteţi singuri. Asta le-am zis-o şi colegilor din Oltenia, unde, tot aşa, PSD-ul face ce a făcut dintotdeauna, de asta mie îmi place să spun că noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, aceleaşi obiceiuri, aceleaşi lucruri urâte, ameninţări, şantaj, mizerie”, a spus Roman, miercuri, la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Dâmboviţa pentru alegerile locale.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482