Trebuie să primeze rațiunea/ VIDEO

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a transmis lui Cristian Popescu Piedone să se așeze la masă cu Gabriela Firea și să gândească împreună cu proiect mai mare pentru București. Ciolacu a explicat că Piedone are un scor politic mare, dar dacă nu se va așeza la discuții pentru a forma o echipă, atunci nu va avea sprijin în viitor.

”Eu am transmis că e cazul că se facă o echipă mai amplă, dacă se dorește. Eu am făcut o propunere, ca de la președintele PSD, cel mai mare partid din România, către dânsul care e președintele unui partid mai mic din România.

Domnul Piedone nu trebuie să vorbească cu mine, dumnealui aș vrea să se vadă cu doamna Firea, să se așeze la masă și să facă niște proiecte ca o echipă.

Eu n-am transmis nici că vreau să negociez cu Piedone, nici să beau cafele cu domnul Piedone. Nu am jignit, nu am cerut să se retragă cineva. Pur și simplu, ca un om de bună credință, ca om care trăiește în București, un om care a văzut gunoiul din București, problemele din București, să vedem că ne-am întors la problemele de bază, la apă caldă, la gunoi.

Fiecare dintre noi ne putem dori mai mult, dar totuși trebuie să existe și rațiune.

Trebuie să vedem diferența între emoția unei nedreptăți și de capacitatea de a gestiona un tablou întreg, adică Bucureștiul. Acest lucru nu poți să-l faci decât în cadrul unei echipe. Eu acest lucru am vrut să-l transmit.

Este o oportunitate, rațiunea ne arată că este o oportunitate. Nu ocupăm scaunul și nu ne mai dăm jos de pe el. Eu îl respect pe domnul Piedone, dar doamna Firea va câștiga și cu Piedone, și fără Piedone.”, a spus Marcel Ciolacu, la România TV.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482