‘N-a fost să fie. Care e problema’

Liderul PSD Marcel Ciolacu și-a asumat miercuri seară, la România Tv, eșecul pentru proiectul candidatului comun independent. „N-a fost să fie. Care e problema? (…) Uitați-l”, a spus Ciolacu.

„Îmi doresc un primar care să construiască în București. Îl vedeți pe Nicușor Dan în stare să construiască? Am încercat și eu și dl Nicolae Ciucă să venim cu o propunere. Am văzut că au ieșit la televizor că e al lui Ciolacu, hai să scăpăm de el. Eu îmi asum orice. A fost o decizie a coaliției, în urma unor sondaje, a unor cifre, a unui profil de candidat comun independent. (…) N-a fost să fie. Care e problema? (…) Din punctul meu de vedere, proiectul cu independentul uitați-l! Vorba aia, „dacă nu ești prost, nu poți să fii deștept”, dar și „a greși e omenește, a persevera e prostește””, a spus Ciolacu.

Ulterior, Victor Ciuta l-a întrebat dacă recunoaște public că a greșit în strategia pentru alegeri. Răspunsul liderului PSD a fost clar: „Dacă n-aș admite că am greșit, n-am fi făcut o aia…A fost o decizie a coaliției pe care am luat-o. Alții au încercat și încearcă să spună că dl Ciolacu”.

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4210