Fost lider de galerie, aruncat de AUR în luptă /FOTO

Un fost lider de seamă al Peluzei Nord Steaua a luat o decizie neașteptată și s-a implicat în politică. Acesta candidează din partea AUR la Primăria Sectorului 6.

Valentin Florea, cunoscut ca fost lider al Peluzei Nord Steaua, a făcut o schimbare radicală în viața sa și a intrat în arena politică. Decizia sa a venit după conflictul dintre FCSB și CSA Steaua București, iar acum renunță la viața de peluză și ultraser pentru a se implica activ în politicăFANATIK prezintă povestea acestui candidat din partea partidului condus de George Simion la alegerile locale.

Valentin Florea este un stelist de-o viață, fiind prezent în galeria de la stadion încă din 1997. A fost unul dintre liderii Peluzei Nord Steaua timp de mulți ani, fiind activ la toate acțiunile ultrașilor, fie că erau meciuri pe teren propriu sau în deplasări. Cunoscut sub numele de „Shaorma” printre prieteni și colegii din peluză, el era figura centrală care dădea tonul cântecelor din galeria Stelei.

Conflictul dintre CSA Steaua București și FCSB, împreună cu retragerea Peluzei Nord de la meciuri pentru o perioadă lungă de timp, l-a determinat pe Valentin Florea să renunțe la marea sa pasiune și să se reorienteze către… politică.

Având o diplomă de licență în Drept și urmând cursuri în cadrul Facultății de Istorie la Universitatea București, Florea s-a înscris în partidul Alianța pentru Unirea Românilor, fiind un susținător al sloganului „Basarabia pământ românesc”, la fel ca majoritatea ultrașilor din galeriile din țară.

A șters toate pozele de pe stadion

Valentin Florea a făcut un gest simbolic eliminând toate fotografiile care îl leagă de trecutul său în galeria Stelei de pe contul său de Facebook. Cu toate acestea, el se prezintă acum ca un om al poporului, așa cum este reflectat pe afișele electorale din Sectorul 6: „De ce nu unul de-al vostru?”, unul dintre ele fiind expus chiar lângă stadionul rivalilor din Giulești.

Cu toate acestea, o fotografie cu „Shaorma” în prim plan a rămas încă pe unul dintre conturile Peluzei Nord Steaua, ca un amintire a trecutului său în lumea ultrașilor.

Fostul ultras a contestat mandatul lui Ciprian Ciucu, actualul primar al Sectorului 6 din partea PNL, intrând în competiția electorală cu speranța de a aduce schimbări și de a reprezenta interesele comunității în mod mai direct.

„Oameni buni, avem străzi fără asfalt, nu avem un spital în Sectorul 6, abia acum am intrat în legitimitate să se facă un spital după 34 de ani. Avem blocuri în continuare care nu au parte de canalizare. Administrația Școlilor din Sectorul 6 a distrus școlile din Sectorul 6. S-au schimbat șapte directori în patru ani de zile, această instabilitate politică nu poate să aducă lucruri bune.

content-image

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482