polițiștii nu mai știu ce să-i facă

Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj, a fost externat recent de la psihiatrie, unde a fost internat pentru expertiză după ce a fost prins la volan pentru a patra oară, în 20 de zile.

În cursul zilei de duminică, în urma unor imagini apărute în spațiul public, polițiștii l-au prins din nou pe Morega la volanul mașinii.

”În urma imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii Brigăzii Rutiere s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană al cărei permis de conducere a fost retras.

În cauză se efectuează cercetări “in rem” sub aspectul săvârșirii infracțiunii prev. și ped. de art. 335 alin.2 Cod Penal pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.”, arată un comunicat al Poliției.

Fostul baron de Gorj a susținut și o conferință de presă în care a oferit momente ciudate. A început jucându-se cu microfonul reporterului, iar ulterior a continuat cu un scurt program artistic: a cântat, a spus bancuri indecente şi le-a făcut dedicaţii poliţiştilor.

Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj: O să fugă miliţienii. Mândruliţă, mândra mea. Şi-o să fugă şi Frăţilescu şi Săvulescu. Pomeneşte-i Doamne întru Împărăţia Sa. Eu fac dedicaţii când vor… şi pentru Romanescu de la ITM. Pentru cei care v-am spus de o mie de ori. Eu i-am numit, eu îi bag în puşcărie. Ei au vrut să mă întemniţeze.

Expertiza medicală de specialitate a arătat că politicianul are discernământ diminuat

Conform expertizei medicilor, Dan Ilie Morega nu va avea voie să conducă timp de 6 luni, iar după această perioadă va trebui să refacă controlul psihiatric pentru a verifica dacă va fi apt.

Fostul prefect a rămas fără permis pe 6 februarie, după ce doi medici au constatat că e inapt pentru a conduce. Familia a încercat să-l ţină departe de volan, dar Morega şi-a luat maşini noi şi a continuat să conducă.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3244