O nouă autostradă, așteptată de toți românii, este aproape gata: în toamnă ar putea fi dată în circulație o parte importantă

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionel Irinel Scrioșteanu, a fost în vizită pe șantierul Autostrăzii A0 (Autostrada Bucureștiului) și arată că ritmul lucrărilor s-a îmbunătățit semnificativ. Astfel, este posibil ca în această toamnă să se dea în folosință Lotul 1 al Autostrăzii Bucureștiului, chiar la intersecția cu A2 (Autostrada București-Constanța).

Am venit, din nou, intr-o verificare neanunțată pe șantierul Lotul 1 al Autostrăzii Bucureștiului #A0, la intersecția cu Autostrada București – Constanța #A2.

Chiar dacă lucrările au evoluat favorabil de la ultima vizită, ritmul poate fi îmbunătățit simțitor, în așa fel încât să se finalizeze cât mai rapid lucrarea și să putem da în trafic acest nod rutier și tronsonul până la DN4.

Lotul 1 al Autostrăzii Bucureștiului – A0 Sud are o lungime de 16,9 km, cuprins între localitățile #Cernica și #Jilava, județul Ilfov.”, arată Ionel Irinel Scrioșteanu.

Un alt tronson din A0 se inaugurează în martie

Scrioșteanu a anunțat că a început etapa de prerecepție pentru următorul tronson de autostradă care va fi dat în trafic.

”Sunt pe șantierul Lotului 1 SUD al Autostrăzii Bucureștiului #Ao, între DN5 Jilava și DN4 Popești-Leordeni, pentru care a început etapa de prerecepție necesară dării în trafic.

În funcție de finalizarea ultimelor lucrări, a etapelor de prerecepție și de recepție, dar și a ultimelor verificări necesare, vom da în trafic acest tronson de autostradă în această lună, cuprins între DN5 și DN4.

Lotul 1 al Autostrăzii Bucureștiului – A0 Sud are o lungime de 16,9 km, cuprinsă între localitățile”, arată secretarul de stat.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482