‘Unii acum îşi pun casca de şantierişti’

Sebastian Burduja a subliniat importanța a trei luni până la alegerile pentru București din 9 iunie, evidențiind necesitatea de a alege schimbarea. Își exprimă dorința ca această campanie să se axeze mai mult pe dezbateri privind proiecte, inițiative și soluții decât pe confruntări între diverși candidați, potrivit News.ro.

Preşedintele PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, afirmă sâmbătă că mai sunt trei luni de zile până în 9 iunie, data alegerilor pentru Bucureşti, o dată în care trebuie să alegem schimbarea, el precizând că îşi doreşte ca în aceatsă perioadă să existe o dezbatere între proiecte, iniţiative şi soluţii şi mai puţin între diverşi candidaţi.

”Mai sunt trei luni de zile până în 9 iunie, data alegerilor pentru Bucureşti, o dată în care trebuie să alegem schimbarea şi sigur că vor fi trei luni complicate,. Vi se va urî de atâta campanie, ea deja a început, vedem lucrul ăsta în fiecare zi, din partea unor colegi de arenă publică, colegi care trei ani şi jumătate nu au făcut nimic şi acum ba intră în subteran, ba îşi pun casca de şantierişti, ba taie vreo panglică la vreo investiţie grandioasă de 2 sau 3 kilometri de reţea de termoficare, samd”, a spus Sebastian Burduja într-un mesaj video pe pagina de Facebook.

Sebastian Burduja:  9 iunie, data când care trebuie să alegem schimbarea

 

Liderul PNL Bucureşti afirmă că din 9 iunie, viitorul oraşului este redefinit, el precizând că Bucureştiul stă mai bine decât Berlin, Amsterdam, Roma, Viena, Budapesta şi multe alte capitale europene, dacă ne uităm la nivelul de dezvoltare economică, raportat la puterea de cumpărare.

Burduja afirmă că datele arată că ”este cea mai proastă administraţie dintre toate capitalele europene, aflându-se pe ultimul loc”.

”E nevoie de o echipă care munceşte pentru bucureşteni zi şi noapte, e nevoie de viziune şi e nevoie de această ambiţie de a lăsa ceva în urma noastră, nu pentru noi ci pentru ceilalţi, pentru cei mulţi, pentru bucureşteni, pentru ca măcar copiii noştri să aleagă să rămână aici, în orașul lor”, a mai spus Burduja.

”În toate aceste zile şi luni care urmează îmi doresc să existe o dezbatere pe Bucureşti, o dezbatere între proiecte, iniţiative şi soluţii şi mai puţin între diverşi candidaţi. Pentru că, la urma urmei, despre asta trebuie să fie vorba, despre ce facem pentru viitorul Bucureştiului şi pentru Bucureştiul viitorului”, spune Burduja în final.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3244