România, în război? Sorin Grindeanu dezvăluie ce s-a discutat la Ambasada SUA în ședința ambasadorilor din zona Mării Negre

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, face dezvăluiri de ultimă oră! După ce o întâlnire importantă a avut loc la Ambasada SUA între ambasadorii statelor din jurul Mării Negre, Grindeanu dezvăluie ce mesaj au transmis SUA României!

“Nu se pune problema ca România să intre în război”, spune Grindeanu.

“Eu, în primul rând, văd că ne comportăm ca un aliat cât se poate de solid în cadrul NATO. În acești doi ani așa ne-am comportat.  Eu îmi doresc să se termine cât mai repede acest război din Ucraina și să fie înfrântă Rusia, fiindcă dacă nu se întâmplă asta le dăm motive să vrea mai mult. Și noi știm mai bine ca oricine cât de mult vrea Rusia. Săptămâna trecută a avut loc la Ambasada SUA o întâlnire cu ambasadorii din statele din jurul Mării Negre. A venit și adjunctul lui Blinken și ne-a spus că e alături de noi. Când ne uităm de la Washington vedem hotspot România. Asta ni s-a spus, fără niciun fel de semne de întrebare”, a spus Sorin Grindeanu la Digi 24.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4624