Staţi să depăşim întâi europarlamentarele

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, la Baia Mare, despre un candidat comun PSD-PNL la prezidenţiale, că trebuie mai întâi să depăşească alegerile europarlamentare şi apoi va răspunde la această întrebare, conform News.ro.

Premierul a fost întrebat după vizita la Ferma Zootehnică din municipiul Baia Mare despre un candidat comun la alegerile prezidenţiale din partea PSD şi PNL.

”Staţi să depăşim întâi europarlamentarele şi vă promit, vă las numărul meu de telefon, mă sunaţi şi vă răspund după europarlamentare, să terminăm cu astea”, a răspuns preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu.

Despre alegerile locale, Ciolacu a precizat că ”toţi primarii PSD care sunt acum vor candida”.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat recent, despre candidatura la prezidenţiale, că nu poţi să ceri unui partid să vină să câştige alegerile şi preşedintele partidului să se dea la o parte.

Ciucă a mai spus că nu s-a luat încă o decizie în partid. ”În acest moment nu s-a stabilit nimic, pentru că o astfel de decizie se ia în forurile partidului, există o decizie la nivel de partid şi atunci o vom anunţa. Dar, cu certitudine, nu ne dăm înapoi de la nicio responsabilitate”, a mai precizat Ciucă.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4878