Să se prefacă și bucureștenii că au căldură?

Primăria Generală se preface că lucrează. Cetățenii ar trebui să se prefacă și ei că au căldură?, scrie prefectul Capitalei, Rareș Hopincă, pe Facebook.

Acesta acuză că Nicușor Dan e mai preocupat de imaginea electorală

Încă 313 blocuri au rămas fără agent termic în București. Majoritatea în Sectorul 2, unul dintre cele mai afectate sectoare de disfuncționalitățile sistemului.

În a 3-a iarnă a mandatului și fix în ziua în care s-a produs cea mai mare avarie din ultima perioadă, Primăria Generală publică anunț de achiziție publică pentru 20 de mini centrale, care să suplinească livrarea sub parametri a agentului termic în 340 de blocuri. Termenul de depunere este 23 februarie, adică la sfârșitul iernii.

Cât este interes pentru a rezolva real o problemă uriașă pentru bucureșteni și cât este exercițiu de imagine și de discurs la început de an electoral?

Când estimează domnul primar general că cele 20 de instalații vor livra agent termic? De ce o face la finalul iernii, în 2024? Este primar din 2020 și tot de atunci a promis bucureștenilor apă caldă și căldură. De ce nu a făcut această achiziție în primele 2 ierni ale mandatului, înainte să lase zeci de mii de oameni fără căldură?

O măsură tardivă, cu eficiență îndoielnică și luată doar pentru a se putea invoca în campanie. Așa arată o administrație ruptă de realitate și de oameni, iar din păcate Sectorul 2 resimte din plin efectele nepăsării autorităților.

Solicit Termoenergetica să remedieze de urgență avaria produsă la Magistrala II Sud din zona Piața Iancului, cât și avariile deja existente în celelalte sectorare din Capitală și să reia în cel mai scurt timp furnizarea de agent termic către bucureșteni!

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482