Senator liberal spune că PSD a dovedit frică de electorat

Senatorul PNL Liviu Brătescu critică, într-un comunicat de presă, absenţa liderilor PSD de la manifestările de Ziua Unirii de la Iaşi, precizând că nu poţi conduce România ascunzându-te de electorat.

Senatorul liberal se întreabă de ce au lipsit liderii PSD de la manifestările organizate la Iaşi pe 24 ianuarie.

“Frica de eventualii contestatarii aflaţi în stradă sau supărarea pentru reuşita marelui proiect liberal care este Aeroportul Iaşi? Greu de spus. Fără a dori să declanşăm noi discuţii, nu cred că poţi pretinde să conduci România ascunzându-te de electorat. Dacă vrei să afli ce se întâmplă în mod real în ţară trebuie să te întâlneşti cu oamenii, nu să fugi de ei. Unii vor înţelege sau nu de ce unele proiecte merg mai greu, alţii vor accepta explicaţiile tale, iar alţii pur şi simplu nu vor dori să asculte nimic din ceea ce vrei să le explici. Indiferent însă de răspuns, datoria unui om politic responsabil este să se întâlnească cu alegătorii”, spune Brătescu.

La manifestările din Piața Unirii din Iași, dedicate Unirii Principatelor, miercuri, au urcat pe scenă liderul PNL Nicolae Ciucă, alături de mai mulţi miniştri liberali, dar şi şefii USR, PMP, Forţa Dreptei şi AUR, fără reprezentanți ai PSD.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a fost prezent la ceremonia organizată în Capitală, alături de președintele Klaus Iohannis.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482