‘Parcă l-am auzit revenind pe Liviu Dragnea. Nu mai ţine guvernarea cu fake-news-ul la purtător’

Vicepreşedintele PNL Florin Roman, afirmă, după ce liderul social-democrat Vasile Dîncu a declarat că Marcel Ciolacu trebuie să refacă acum ce au stricat vreo patru premieri înaintea lui, că parcă l-a auzit revenind pe Liviu Dragnea, subliniind că „nu mai ţine guvernarea cu fake-news-ul la purtător şi cu demonizarea ministrului de Finanţe sau a foştilor premieri”. „Cei care rămân în retorica grelei moşteniri, ca domnul Vasile Dâncu, demonstrează doar că Noul PSD e Vechiul PSD. Bine, domnul Dâncu, numai nou pesedist nu poate fi numit”, consideră Roman.

„Niciodată metode de tipul “greaua moştenire”, sau “noi salvăm naţiunea” nu au fost folosite de lideri autentici în faţa provocărilor reale. Parcă l-am auzit revenind pe Liviu Dragnea. Numai el, singur, îi salva pe toţi românii. Mai lipseşte tabla şi markerul pe care să ne deseneze pesediştii zilnic bunăstarea şi marile rezolvări. Eu sper să revină la o altă atitudine decât asta agresivă, cu jigniri, sau lamentări şi să-şi amintească de buna guvernare”, a declarat Roman, potrivit news.ro.

„Înţeleg că îi deranjează foarte tare că liberalii nu sunt huiduiţi pe stradă”

El susţine că partenerii de guvernare sunt deranjaţi că liberalii nu sunt huiduiţi pe stardă şi că „nu ţine retorica autovictimizării în vreme de proteste”.

„Înţeleg că îi deranjează foarte tare că liberalii nu sunt huiduiţi pe stradă şi că lumea apreciază ce au construit primarii noştrii, preşedinţii nostri de CJ-uri, miniştrii, parlamentarii şi europarlamentarii noştri. Îi deranjează foarte tare că nu ţine retorica autovictimizării în vreme de proteste, sau a pasării de răspundere. Nu mai ţine guvernarea cu fake-news-ul la purtător şi cu demonizarea ministrului de Finanţe sau a foştilor premieri. Trebuie să mai ai şi soluţii şi viziune”, adăugă Roman.

PNL așteaptă ca pesediștilor „să le treacă aceste toane”

El spune că PNL aşteaptă ca social-democraţilor „să le treacă aceste toane” pentru a vorbi despre soluţii pentru români.

„Altfel, cei care rămân în retorica grelei moşteniri, ca domnul Vasile Dâncu, demonstrează doar că Noul PSD e Vechiul PSD. Bine, domnul Dâncu, numai nou pesedist nu poate fi numit”, conchide Florin Roman,

Preşedintele Consiliului Naţional Politic al PSD, sociologul Vasile Dîncu, a declarat vineri, la conferinţa de alegeri a organizaţiei PSD Maramureş, că ceea ce trebuie să facă acum premierul Marcel Ciolacu este să refacă ce au stricat vreo patru premieri înaintea lui şi a precizat că atunci când a venit PSD la putere, a construit modele de dezvoltare, iar când a plecat, toate s-au pierdut.

„Uitaţi-vă pe grafice, când a venit PSD la putere, noi am crescut, am construit modele de dezvoltare, când am plecat, toate astea s-au pierdut, au început datoriile”, a spus Vasile Dîncu în cadrul conferinţei de alegeri a PSD Maramureş.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482