Marș cu peste 4000 de persoane organizat de AUR la Iași (FOTO-VIDEO)

Partidul condus de George Simion a organizat și anul acesta la Iași, cu ocazia zilei de 24 ianuarie, Marșul Unirii pe străzile capitalei Moldovei. Peste 4000 de persoane au participat la marșul organizat de AUR, care a pornit din Piața Unirii și s-a oprit în fața Palatului Culturii din Iași.

Pe traseu, participanții la Marșul Unirii au scandat ca România să nu aibă graniță la Prut și pentru ca România să fie o țară suverană.

content-image

Programul AUR la Iași dedicat zilei Unirii Principatelor Române a început prin conferința „Suveranitate națională 1859 – 2024. Arc peste timp”, după care, după hora unirii organizată în Piața Unirii din Iași, s-a pornit în Marșul Unirii.

George Simion anunțase încă de la conferința dedicată celebrării a 165 de ani de la Unirea Principatelor că AUR nu va participa la „bâlciul lor, nu participăm la înscenările lor. Noi suntem AUR și avem altă țintă decât Iohannis și Ciucă”.

„Astăzi o să îi scutim pe acești guvernatori, pe acești administratori slabi, pe acești conducători vremelnici ai României, de prezența noastră. Să se huiduie ei între ei, să facă bâlci, să facă ce vor ei – ei între ei”, a spus liderul AUR.

content-image

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4878