jocul în care s-au băgat și cei de la PNL

PMP vine cu o replică dură pentru Cristian Diaconescu, cel pe care îl acuză că încearcă să destabilizeze partidul. De asemenea, cei de la PMP îi acuză pe cei de la PNL că racolează ”prin metode totalitare” primari de la PMP.

Citește și: Cristian Diaconescu a izbucnit la Iași: Nu sunt de acord cu alianţa PMP cu USR

„În atenția tuturor instituțiilor media din România și de peste hotare, Partidul Mișcarea Populară dorește să facă următoarea precizare, având în vedere atacul fără precedent la care este supusă opoziția din România de către partidele aflate la putere: Astăzi (miercuri – nr), în plină zi de sărbătoare națională, cu largul concurs al partidelor de la putere, a fost organizată o ședință care, în mod fals, este prezentată drept acțiune a Partidului Mișcarea Populară. În acest sens, facem precizarea că prin aceste acțiuni orchestrate de PNL, acest partid arată cât de mult disprețuiește democrația și că utilizează orice instrumente pentru a ataca opoziția”, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, „în ultimele săptămâni, în întreaga țară, liderii PNL au racolat prin metode totalitare primarii ai PMP, iar în prezent, într-un dispreț total față de simbolurile naționale, au organizat la Iași, de Ziua Unirii Principatelor Române, o ședință care este prezentată în mod fals și diversionist drept ședință PMP, cu scopul de a ataca alianța ”.

„Faptul că fostul ministru și fost lider al PMP, Cristian Diaconescu, a acceptat acest rol umilitor de agent electoral al PNL și PSD, nu ne surprinde, având în vedere evoluția sa politică de fost ministru al PSD și UNPR. În prezent, s-a transformat dintr-un om cu profunde convingeri de stânga, într-un util provocator de dreapta. Atragem însă atenția actualei puteri că nu vor reuși, prin practici folosite de regimurile comuniste, să destabilizeze și să descurajeze opoziția din România. PMP este determinat să lupte alături de partidele opoziție împotriva actualei puteri și va continua să fie parte a alianței ”, se arată în finalul comunicatului de presă.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4878