Marcel Ciolacu l-a demis pe șeful Vămilor și a semnat pentru o nouă numire

Premierul Marcel Ciolacu l-a eliberat pe Ion Cupă din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Vamale Române, în locul acestuia fiind numit Marcel Simion Mutescu. Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial, informează News.ro.

”Având în vedere propunerea ministrului finanţelor formulată prin Adresa nr. 7.557 din 18 ianuarie 2024, înregistrată la Cabinetul prim-ministrului cu nr. 5/563 din 18 ianuarie 2024, în temeiul art. 29 şi al art. 31 lit. e) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, şi al art. 2 alin. (2) din Legea nr. 268/2021 pentru înfiinţarea Autorităţii Vamale Române şi pentru modificarea unor acte normative, prim-ministrul emite prezenta decizie: Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Ion Cupă se eliberează din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Vamale Române”, se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial.

”Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Marcel Simion Mutescu se numeşte în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Vamale Române”, se arată în a doua decizie semnată de şeful Executivului.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482