George Simion a dat lovitura!

Analistul politic Ion Cristoiu a explicat în cadrul jurnalului său video că decizia liderului AUR, George Simion, de a merge la protestul transportatorilor și fermierilor a fost una bună. Acesta consideră că liderul AUR a dat lovitura prin această prezență.

„Eu cred că, chiar dacă a fost huiduit, domnul George Simion a dat lovitura. Să vă spun de ce. Acest protest se vrea sindical (….) protestatarii au spus că nu vor să fie confiscat politic. Prin prezența sa, ca lider de partid, în mijlocul protestatarilor, chiar dacă aceștia au zis că n-are ce căuta acolo, domnul Simion și-a îndeplinit scopul: să arate că este acolo. A arătat poporului furios, electoratului AUR, sau alt electorat nemulțumit de guvern că este un politician care s-a dus acolo”, a spus Ion Cristoiu.

George Simion a fost prezent joi seara în mijlocul transportatorilor și fermierilor blocați de echipajele de Jandarmerie și de Poliție în Chiajna la ordinul primit din partea Guvernului condus de Marcel Ciolacu. Liderul AUR a solicitat forțelor de ordine să îi lase pe protestatari să meargă acolo unde își doresc, acuzând că guvernul Ciolacu nu face altceva decât să limiteze dreptul acestora de a protesta.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3925