George Simion încearcă în continuare să confiște protestul transportatorilor și al fermierilor (FOTO)

Transportatorii şi fermierii au decis, în urma discuţiilor cu premierul Marcel Ciolacu, să “rămână în stradă” şi să continue protestul. O „scrisoare” redactată olograf și semnată de liderii protestatarilor care au fost la discuții la Palatul Victoria este publicată pe Facebook de George Simion.

Deși există anumite conexiuni între liderii protestatarilor și AUR, mișcarea de stradă nu este asociată în mod oficial cu partidul lui George Simion. Ba mai mult, liderul AUR a fost huiduit joi seara de o parte dintre protestatari, când Simion a descins la Chiajna în mijlocul acestora.

Episodul de joi seara nu pare să-l fi descurajat însă pe Simion, care exploatează politic nemulțumirile transportatorilor și alte fermierilor. Nu este clar cum a intrat George Simion în posesia documentului semnat de liderii protestatarilor, însă publicarea acestuia generează efectul dorit: conexiunea între AUR și protestatari în mentalul colectiv.

content-image

Ce au declarat protestatarii după discuția cu Ciolacu

„În urma întâlnirii cu primul ministru al României şi prezentarea problemelor pe care le avem (…) am primit promisiuni verbale că vor fi înfiinţate grupuri de lucru cu ministerele de resort şi instituţiile implicate în problemele noastre, începând de luni, 15.01.2024. Decizia de a continua protestul aparţine fiecăruia care este în stradă. Noi personal am hotărât că vom rămâne în stradă”, au anunţat participanţii la întâlnirea cu premierul Marcel Ciolacu, la finalul acesteia.

Întrebaţi ce ar dori concret, reprezentanţii protestatarilor au transmis: „Plus o valoare în buzunarul dumneavoastră”. Protestatarii au precizat că au prezentat premierului o listă cu 40 de revendicări.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482