explică ‘filozofia fiscală’ și își dă like la propriile postări

Europarlamentara Maria Grapini vorbește pe unul dintre conturile sale de Facebook despre ”filozofia fiscală”, în timp ce pe un altul și-a dat like de două ori la propria postare, despre ea însăși.

”Regret ca ministrul finantelor nu a inteles ca filizofua fiscala inseamna: putin de la multi! Presiunea fiscala pe firmele micro, mici si mijlocii duce fie la inchidere fie la evaziune!”, scrie Grapini cu o mânie proletară egalată doar de hilara greșeală de scriere, necorectată după nici 3 ore de la postare, semn că europarlamentara s-a resemnat de mult cu propria condiție.

content-image

Condiție în care propria soră și familia reprezintă lucruri cu totul distincte, după cum reiese dintr-o altă postare a Mariei Grapini, făcută cu o zi înainte.

”Am petrecut Craciunul, Anul Nou, Boboteaza, in familie si cu sora mea!”, a scris europarlamentara pentru care sora unui om nu face parte din familia acestuia.

content-image

Pe cealaltă pagină a sa, Maria Grapini Europarlamentar, politiciana ne invită la noi lecții de râs. Amuzant este obiceiul de a-și da like la propriile postări.

Uneori chiar de două ori, de pe ambele sale conturi, la câte o postare laudativă despre ea însăși.

Europarlamentara PUSL este, de altfel, celebră doar pentru încrâncenările sale gramaticale de pe Facebook. A inventat țara ”Letiția”, s-a felicitat singură printr-o postare despre ea însăși, la persoana a III-a, iar când fiul ei a împlinit 39 de ani a scris că i-a dat viață ”în urmă cu câteva ore”, notează stirileprotv.ro

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3925