Soția lui Dan Șucu iese la atac. Neagă o eventuală candidatură a lui Dan Șucu la alegerile pentru Primăria Capitalei

”Dan Șucu nu are ambiții politice”, este reacție vehementă a soției omului de afaceri după ce în mediul politic a apărut informația potrivit căruia liberalii ar negocia cu finanțatorul echipei de fotbal Rapid București pentru o candidatură la alegerile locale pentru Primăria Capitalei.

Diana Șucu, soția omului de afaceri, susține că problema ar fi fost clarificată de mai multă vreme și că o candidatură este total exclusă:

”S-a tot vehiculat în presă o știre total neadevărată cu privire la o eventuală aspirație politică a soțului meu, Dan Șucu. El a declarat in mol repetat că nu are ambiții politice. În același timp, este și președintele Concordiei, cea mai importantă Confederație patronală reprezentativă din România, iar implicarea lui politică ar fi neacceptabilă. În concluzie – sunt doar speculații.”, a spus ea pe contul personal de Instagram.

Ciudat este însă că deși presa a scris insistent despre negocieri PNL cu Dan Șucu, acesta nu a infirmat și nici a confirmat ipoteza. În acest caz ieșirea publică a soției sale este cel puțin ciudată.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4878