în plin război cu Marcel Ciolacu, ambasadorul României în SUA a fost primit de Kamala Harris

Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, a fost invitat la petrecerea de Crăciun organizată de vicepreședintele SUA, Kamala Harris, la reședința sa oficială. Întâlnirea dintre cei doi vine în contextul în care Andrei Muraru este într-un război deschis cu premierul Marcel Ciolacu și s-a discutat inclusiv despre rechemarea sa în țară.

”M-am bucurat împreună cu Andreea de petrecerea de Crăciun în stil american, invitați de Vicepreședinta SUA, Kamala Harris, la reședința sa oficială. I-am mulțumit doamnei Vicepreședinte pentru prietenia sa nestatornică pentru România și am rememorat împreună cu Al Doilea Domn al Statelor Unite, Doug Emhoff, eforturile continue pentru combaterea antisemitismului. Prietenia și alianța dintre țările noastre este făcută să dureze în fața oricăror provocări.”, scrie Andrei Muraru.

Andrei Muraru a intrat în coliziune directă cu premierul Marcel Ciolacu, în timpul vizitei premierului în SUA. Acesta a fost nemulțumit de faptul că premierul nu a folosit Ambasada pentru a organiza întâlnirile și nici nu a fost invitat la evenimentele unde a participat Marcel Ciolacu.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482