Este o vendetă a premierului

Premierul Marcel Ciolacu l-a demis pe Mihai Iulian Dodu din funcția de secretar de stat al  Secretariatului de stat pentru revoluționari. Guvernul arată faptul că Mihai Dodu a încălcat mai multe legi și a fost înaintată o plângere către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Citește și: Explicațiile Guvernului, după ce a fost demis omul care se ocupa de dosarul de revoluționar al lui Marcel Ciolacu

Citește și: Mihai Dodu, demis de Marcel Ciolacu, ar fi anchetat penal – surse

Într-o declarație trimisă către STIRIPESURSE.RO, Mihai Dodu susține că nu există un dosar penal în care să fie anchetat, iar decizia lui Marcel Ciolacu de a-l demite este ”o vendetă personală”.

”Nu există până la această oră un dosar penal sau să fiu anchetat penal pentru o faptă anume, decizia Premierului de a mă schimba din funcție este una arbitrară și nu are un temei legal, este o vendetă.

Raportul Corpului de Control privește activitatea Secretarului din 1 ianuarie 2021 până la 30 septembrie 2023, eu răspund doar de perioada aprilie-septembrie, perioadă în care nu au existat nereguli, mai mult, Corpul de Control nu poate face o recomandare de schimbare a Secretarului de Stat (a se vedea declarația Premierului din data de 28.12.2023), nu este legal să facă acest lucru.

Probabil că va urma o plângere penală împotriva mea, asta mă întărește să merg mai departe în deconspirarea falsilor revolutionari, mă obligă sacrificiul eroilor lui decembrie 1989.”, arată Mihai Dodu.

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482