Ponta reacționează la deciziile CSAT: Puie Monta!

Victor Ponta a reacționat la decizia CSAT de a trimite un Sistem Patriot Ucrainei, cu toate că Armata s-ar fi opus. Ponta comentează și retragerea lui Iohannis din cursa pentru șefia NATO!

“Am infrant !!!!! A “dat de pamant” Klaus cu astia de la NATO si le-a aratat cum e el “tare ca fularul”!  Sau cum mai spun romanii : “si ……. Si cu banii luati” . Acum iar a picat pe Romania sa ii gasim un loc de munca tot asa ca pana acum – cu bani multi, munca deloc,  privilegii si vacante. Nu ca moare de foame cu chiriile de la cele 6 case, cu masina, casa si salarii platite pe viata de la Buget si pensia de profesor ( chiar daca nu a mai calcat intr-o scoala de 25 de ani) . Bai, l-ati votat, acum scoateti banii . Puie Monta????, scrie “Ponta pe Facebook.

Consiliului Suprem de Apărare a Ţării a decis, joi, având în vedere deteriorarea semnificativă a situaţiei de securitate în Ucraina, donarea către țara vecină a unui sistem Patriot.

”Având în vedere deteriorarea semnificativă a situației de securitate în Ucraina, ca urmare a atacurilor constante și masive ale Rusiei asupra civililor și a infrastructurii civile, mai ales asupra celei energetice, precum și consecințele regionale ale acestei situații, inclusiv asupra securității României, în strânsă coordonare cu Aliații, membrii Consiliului au decis donarea către Ucraina a unui sistem PATRIOT”, se artă în comunicatul CSAT.

Potrivit comunicatului oficial, pe ordinea de zi a şedinţei CSAT s-a aflat analizarea stadiului şi a perspectivelor conflictului din Ucraina şi a implicaţiilor pentru România.

”În acest context, a fost subliniată deteriorarea continuă a situaţiei de securitate în vecinătatea estică a ţării noastre, ca urmare a intensificării acţiunilor militare ale Rusiei, fiind subliniate implicaţiile şi riscurile mai largi de securitate pe care aceste acţiuni le generează pentru regiune, în special pentru Republica Moldova, dar şi pentru securitatea europeană şi euroatlantică”, arată sursa citată.

 

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482