Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai și vicepreședintele Senatului, Robert Cazanciuc, s-au întâlnit cu o delegație din Parlamentul Kenian

Alfred Laurențiu Mihai spune, într-o postare pe Facebook, că, alături de vicepreședintele Senatylui, Robert Cazanciuc, s-a întâlnit cu o delegație din Parlamentul Kenian.

“Astăzi am avut onoarea de a primi o delegație din Parlamentul Kenian, alături de Vicepreședintele Senatului, Robert Cazanciuc.

Această vizită a subliniat relația puternică dintre cele două state și colaborarea strânsă dintre țările noastre, axată pe educație, cultură și o continuă dezvoltare economică.

Am discutat despre legăturile culturale, evidențiind, în egală măsură, și importanța cooperării economice și oportunitățile de colaborare în domenii cheie, precum educația.

De asemenea, am purtat discuții despre proiectele recente de dezvoltare și transfer de cunoștințe, care au demonstrat profesionalismul participanților kenieni.

Vizita a fost o oportunitate de a consolida prietenia și respectul reciproc dintre națiunile noastre, reafirmând angajamentul nostru pentru un parteneriat durabil bazat pe pace, educație și dezvoltare”, a spus senatorul PSD.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482