Rezultate finale la CGMB și primarul Capitalei ar putea fi cunoscute până la sfârșitul zilei

Purtătoarea de cuvânt a BEM București, Mariana Stancu-Țipișcă, anunță, duminică, predarea tuturor dosarelor privind alegerile locale, astfel că în cursul zilei este posibil să se finalizeze toate verificările  votului desfășurat pentru primăria Capitalei.

„Până la acest moment, toate dosarele privind alegerile locale au fost predate la BEM pentru a fi verificate. Au fost finalizate verificările pentru sectoarele 1, 4, 5, 6, urmând ca în cursul zilei de azi să se finalizeze verificările pentru sectoarele 2 si 3”, conform sursei citate.

Nicuşor Dan s-a clasat pe primul loc la alegerile pentru funcţia de primar general al Capitalei, cu 47,56% din voturi, urmat de Gabriela Firea – 22,18%, Cristian Popescu Piedone – 15,48%, Sebastian Burduja – 7,77% şi Mihai Enache – 3,04%, potrivit rezultatelor parţiale prezentate la începutul săptănânii de Autoritatea Electorală Permanentă.

La CGMB, Alianţa Dreapta Unită (USR – PMP – Forţa Dreptei) a obţinut cele mai multe voturi la alegeril, respectiv 27,29%, fiind urmată de PSD cu 26,59%, PNL – 12,58%, PUSL – 9,66%, AUR – 8,18% şi REPER – 7,11%, potrivit rezultatelor parţiale.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482