Este timpul să nu mai fim tratați ca o colonie

Liderul AUR, George Simion, și-a lansat candidatura la alegerile prezidențiale, într-un eveniment care a avut loc la Arenele Romane din București. În discursul său, George Simion a ținut să spună că nu ambasadele vor alege noul președinte al României și a spus că țara noastră nu trebuie să mai fie tratată precum o colonie.

”Am tot auzit că președintele este ales de undeva de peste ocean. Este timpul să mai fie și cum vrem noi, nu doar cum vor alții. Am tot auzit care e candidatul nemților, care e candidatul francezilor care e candidatul americanilor, care e candidatul rusilor, i-am vazut cum fac sluj pe la ambasade. Eu vreau sa fiu presedintele românilor și atât.

Dacă vor ambasadorii să vorbim, sunt bineveniți. Dar nu la ambasade lor, ci în birourile noastre. Toți bineveniți cu o singură excepție : ambasadorul Austriei. Ambasadorul Austriei nu.

Ei vin cu avioanele lor particulare și se prefac a fi neultumiti de indicii noștri de dezvoltare. Nu știu că sute de ani am fost exploatati cu rândul. Bunicii lor luau lecții de vals, iar bunicul meu sși bunicii voștri arau pamantul cu plugul

Austria să renunțe la reflexele imperiale pe care le are. Atunci când George Simion ajunge președinte, toate companiile austriece care activează î0n Romania vor fi controlate corespunzător și până nu intrăm în Schengen vor fi tratați exact cum sunt tratate acum firmele românești.

E timpul ca președintele României să fie ales aici, la București. Este timpul sa nu mai fim o colonie de mâna a doua!”, a spus George Simion

Interzis Ursula von der Leyen

George Simion le-a spus participanților ce mandat au primit europarlamentarii AUR.

„Niciun vot pentru Ursula von der Leyen, nu vom vota cancerul globalist și măsurile lor care pun în pericol pacea”, a spus Simion.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482