Trebuie să înțelegem semnalul transmis de oameni

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că, la începutul lunii iulie, va fi convocat congresul PSD pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale. De asemenea, Ciolacu a scos din calcule varianta Mircea Geoană, susținând că este nevoie de un suflu nou, nu de un om al trecutului.

”Deducația logică este și invers. Eu am anunțat foarte clar că în luna decembrie că nu voi candida la funcția de președinte.

La începutul lunii iulie va avea un Congres de desemnare a candidatului.

Varianta Mircea Geoană nu a fost discutată în interiorul PSD și nici eu nu am avut nicio discuție cu domnul Mircea Geoană de câțiva ani. Eu cred că, în primul rând, ar trebui să am o discuție cu domnul Mircea Geoană și nu doar eu, ci și colegii mei.

Mă uit la colegii mei care au câștigat alegerile (…) Majoritatea sunt tineri sau foarte tineri. Lumea se schimbă, avem un milion de tineri care au putut să vină la vot, avem rezultatele și vedem că lumea își dorește un suflu nou.

Dacă mă uit la tot profilul celor care au câștigat până în acest moment, eu nu văd un profil al trecutului. Eu am făcut o analiză împreună cu colegii mei. Dacă vom știi să ascultăm semnalul transmis atunci va fi bine, dacă nu se va întâmpla ca la ultimele 4 rânduri de alegeri”, a spus Marcel Ciolacu.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482