VIDEO Ciolacu a apărut la conferința PSD într-un tricou cu mesaj ironic la adresa liberalilor

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a susținut vineri, la finalul ședinței lărgite a conducerii partidului, o conferință de presă îmbrăcat într-un tricou care scoate în evidență unul dintre cele mai usturătoare eșecuri înregistrate de liberali la locale, pierderea președinției Consiliului Județean Suceava.

Un social-democrat în vârstă de 33 de ani, Gheorghe Șoldan, a provocat o surpriză de proporții la alegerile locale, reușind să-l învingă pe Gheorghe Flutur (PNL), politician cu ștate vechi, chiar în fieful liberal din Suceava și obținând astfel șefia CJ.

La conferința PSD de vineri, Ciolacu a purtat pe sub sacou un tricou alb pe care scrie cu roșu, în culorile PSD, „Make Suceava great again”, o adaptare a sloganului lui Donald Trump „Make America great again”.

„Mi l-a oferit dl Șoldan, fiind campionul și cel care a răsturnat alegerile. Asta e, i-a luat fața lui Simonis. Echipa Rîmbu-Șoldan a fost mai distrugătoare. E o formă de respect, suntem colegi, prieteni”, a declarat Ciolacu, întrebat de ce poartă respectivul tricou și și-a deschis larg sacoul astfel încât camerele să surprindă mesajul. Lângă Ciolacu s-a aflat chiar Șoldan, care purta și el, pe sub sacou, un tricou identic.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482