‘Noi avem o decizie luată în coaliție. Ele sunt în septembrie’

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat miercuri cu privire la data alegerilor prezidențiale că există o decizie luată în coaliție.

„Noi avem o decizie luată în coaliție. Ele sunt în septembrie. Eu nu știu. Nimeni nu a redeschis această temă. Problema este că nu s-a discutat așa ceva”, a spus Ciolacu.

Nicolae Ciucă: Data alegerilor prezidenţiale poate să intre în discuţie

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, nu exclude ca alegerile prezidențiale să fie organizate mai aproape de alegerile parlamentare, deși decizia politică e ca acestea să fie organizate în luna septembrie.

Nicolae Ciucă a fost întrebat, miercuri, la sediul partidului dacă data alegerilor prezidenţiale ar putea fi stabilită în luna decembrie, cum se organizează de obicei.

„Alegerile, în momentul de faţă, neexistând încă o hotărâre de guvern care să stabilească data alegerilor, poate să intre în discuţie şi să analizăm, să vedem care sunt părţile bune, care sunt părţile mai puţin bune, vizavi de o campanie în timp de vară, sau să le ducem acolo unde într-adevăr au fost de-a lungul timpului, aproape de alegerile parlamentare”, a spus Ciucă.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482