‘Am mai trecut prin situații asemănătoare în 2016 și 2020’

Potrivit datelor Exit-POLL, prezentate de consorțiul CURS-Avangarde – singurului Exit-POLL acreditat oficial de către Biroul Electoral Central – la Primăria Sectorului 1 este egalitate între primii 2 candidați. Primarul în funcție, Clotilde Armand, a dat un mesaj în acest sens.

 

„Mulțumesc locuitorilor pentru prezența lor în număr mare. Aș vrea să mulțumesc personalului angajat în procesul electoral pentru munca lor. Așteptăm rezultatele oficiale și continuăm să ne facem treaba. Apărăm fiecare vot!

Eu am mai trecut prin situații asemănătoare în 2016 și 2020, am încredere doar în rezultatele oficiale, fiindcă matematica nu minte niciodată. Fac un apel la cei din secțiile de votare să fie extrem de atenți și să reclame autorităților orice tentativă de manipulare a voturilor sau tentativă de furt. Nu avem încredere decât în rezultatele oficiale“, a transmis Clotilde Armand.

„Cetăţenii Sectorului 1 au votat schimbarea. Începem reconstrucţia Capitalei Capitalei de la încredere: vom păzi şi vom număra fiecare vot! Ştim însă deja că oamenii au dat mesajul că trebuie să începem reclădirea Sectorului 1! Şi asta, ne onorează şi ne obligă”, a scris, pe Facebook, Cristian Tuţă, candidatul PSD-PNL.

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482